Els Amics de la Unesco inauguren avui nou curs amb una xerrada de Lluís Recoder


  • Comparteix:

Recoder, en una imatge d'arxiu / Foto: Localpres

Recoder, en una imatge d'arxiu / Foto: Localpres

Els Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat inauguren oficialment el nou curs aquest dimecres amb una conferència sobre urbanisme sostenible a càrrec de l'exalcalde i exconseller santcugatenc Lluís Recoder. L'acte tindrà lloc a les sis de la tarda a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) i tindrà també la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Lluís Recoder va ser alcalde de Sant Cugat del Vallès entre el 1999 i el 2010, i aquell any va passar a ocupar el càrrec de conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, fins al 2012.

Recoder va militar a CDC des de 1976 i va participar en la fundació de la JNC, de la qual va ser secretari i president. Durant 13 anys va ocupar un escó de CiU al Congrés espanyol i, durant dos mandats, va compaginar l'alcaldia de Sant Cugat amb l'escó parlamentari. Al 2006, Recoder dimiteix del seu càrrec de diputat al·legant que volia dedicar-se en exclusiva a la política municipal.

A Sant Cugat, Recoder va guanyar les tres eleccions municipals a les quals va presentar-se, les darreres amb majoria absoluta. A l'inici del seu darrer mandat, Recoder va ser el càrrec institucional més important de CiU com a alcalde de la ciutat de Catalunya més gran en mans de CiU.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.