L'Oncolliga organitza avui el seu 3r sopar solidari al Claustre del Monestir


  • Comparteix:

Imatge promocional de l'Oncolliga

Imatge promocional de l'Oncolliga

La fundació Lliga Catalana d'Ajuda Oncològica (Oncolliga) celebra aquest divendres el tercer sopar solidari al Claustre del Monestir per recaptar fons per ajudar els malalts de càncer i les seves famílies. La trobada comptarà amb l'actuació de la cantant santcugatenca Virgínia Martínez a partir de les vuit del vespre, acompanyada del pianista Dani Campos. El sopar, a càrrec del restaurant Can Poldo de l'Hotel Costa Brava, se servirà un cop acabi el concert.

La presidenta d'Oncolliga Sant Cugat, Marisol Podio, explica que els fons recaptats són per a les despeses que té l'entitat en el dia a dia.

Marisol Podio

Som una entitat que ajudem les persones malaltes de càncer i les seves famílies i tots els serveis que donem són gratuïts. Els fons recaptats no els destinem a un projecte concret, si no que són per sustentar les despeses del dia a dia.


Al segon sopar solidari d'Oncolliga a Sant Cugat, celebrat l'octubre de l'any passat també al Claustre, l'entitat va recaptar 6.750 euros amb 150 assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.