Els Gausacs volen ser colla de nou aquesta tarda a l'Esperidió


  • Comparteix:

La soca i el folre d'una prova de 3 de 9 dels Gausacs / Foto: Castellers de Sant Cugat

La soca i el folre d'una prova de 3 de 9 dels Gausacs / Foto: Castellers de Sant Cugat

Els Castellers de Sant Cugat volen ser colla de 9 aquest dissabte amb el primer 3 de 9 amb folre de la seva història a la diada de l'Esperidió, a la plaça de la seu de Tarragona. Els camises verdes han intensificat els assajos des del setembre per tenir la construcció preparada i aquesta setmana han afegit un assaig més als dos habituals per acabar de posar-lo a punt. A la diada, que comença a les sis de la tarda, també hi participaran els Castellers de la Vila de Gràcia, la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona i els Nens del Vendrell.

Un dels caps de colla, Biel Samsó, s'ha mostrat convençut en declaracions a Cugat.cat que la colla està preparada per assumir aquest repte després de fer les proves que consideraven imprescindibles abans de portar-lo a plaça.

Biel Samsó

La confiança ha anat creixent, la colla ha anat entenent i madurant aquest castell, que és molt difícil per una colla com la nostra. Hem pogut assumir la constància a l'assaig i crec que la colla està preparadíssima.


Els Gausacs planegen portar el 3 de 9 amb folre a Sant Cugat la setmana que ve, a l'actuació de la Festa de la Tardor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.