L'arribada del tren a Sant Cugat protagonitza el 14è Bosc Literari de la Serreta


Temes relacionats

El Bosc Literari de la Serreta manté l'aposta per la literatura infantil en la tretzena edició (29/gen/17)

El Bosc Literari omple de contes infantils una de les entrades a Collserola (31/gen/16)

El 'Bosc Literari' s'estrena com a porta de Collserola amb els versos de Carner (25/gen/15)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Bosc Literari de la Serreta / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu del Bosc Literari de la Serreta / Foto: Localpres

L'Associació de Veïns de la Serreta-Bosc d'en Saladrigues inaugura aquest diumenge el 14è Bosc Literari. Enguany, la iniciativa, que uneix natura i literatura, està dedicada al centenari de l'arribada del tren a Sant Cugat. L'acte que donarà el tret de sortida a l'edició d'aquest any té lloc a les dotze del migdia i tindrà la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, i del president de Ferrocarrils de la Generalitat, Enric Ticó.

Des de l'organització destaquen la importància històrica que té l'arribada del ferrocarril per a la ciutat, una de les que compta amb més estacions al terme municipal. El president de l'Associació de Veïns de la Serreta-Bosc d'en Saladrigues, Carles Castro, ha explicat a Cugat.cat que l'activitat té la voluntat de conscienciar, sobretot, els escolars que hi participen.

Carles Castro

Destinem el Bosc Literari a tots els habitants de Sant Cugat, però principalment a les escoles que el visiten. Volem fer consciència als nois i noies que avui veuen unes estacions que tenen molts anys i que vegin com eren quan les van fundar i amb els trens de l'època.


En els últims anys, el Bosc Literari ha ampliat la senyalització i les iniciatives per fer créixer el públic que rep la proposta, que compta amb el suport de l'Ajuntament i del Parc Natural de la Serra de Collserola, ja que és una de les portes d'entrada a l'espai natural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.