La Mostra presenta el Parc Rural de la Torre Negra i ensenya seguretat viària


  • Comparteix:

Un estand informatiu sobre els valors del parc rural de la Torre Negra i una caravana d'educació viària són dues de les activitats complementàries que els santcugatencs podran trobar als voltants de la Mostra Sant Cugat Actiu. El punt informatiu de l'àrea de Medi Ambient està ubicat a l'Avinguda Gaudí, mentre que la caravana de la Fundació Mapfre estarà instal·lada, fins diumenge, al Parc Ramon Barnils.

L'àrea de Medi Ambient ha aprofitat la novena mostra Sant Cugat Actiu per donar a conèixer a la ciutadania el Parc Rural de la Torre Negra. Just al costat de la mostra gastronòmica, al passeig Gaudí, hi ha instal·lat un estand informatiu sobre els valors d'aquest espai natural.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha explicat que l'estand és molt didàctic.

Eduard Pomar

És un estand molt didàctic. Primer hi ha una explicació del que és el Parc Rural de la Torre Negra. Podran veure quins eleements de valor té.


D'altra banda, just davant d'aquest estand es troba la caravana d'educació viària de la Fundació Mapfre. El Parc Ramon Barnils acollirà fins diumenge a la tarda aquesta activitat, que realitzarà sessions d'educació viària dirigides a nens i nenes de 9 a 12 anys.

El director de la seu santcugatenca de la companyia Mapfre, Pablo Figueroa, ha explicat que l'activitat es divideix en dues parts.

Pablo Figueroa

Els nens primers fan una classe teòrica i després hi ha la part pràctica amb una pista de karting.


Les dues activitats s'emmarquen en la celebració de la novena Mostra Sant Cugat Actiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.