Educació decideix reforçar els pilars del Pla i Farreres per construir-hi a sobre l'IES Sant Cugat


  • Comparteix:

L'AMPA del centre segueix demanant un compromís perquè les obres estiguin enllestides al setembre

L'AMPA del centre segueix demanant un compromís perquè les obres estiguin enllestides al setembre

El Departament d'Educació de la Generalitat ha decidit reforçar els pilars de l'antiga escola Pla i Farreres per construir-hi a sobre l'IES Sant Cugat. Per la seva banda, l'Associació de Pares i Mares de l'IES exigeix que el nou edifici estigui enllestit el setembre de l'any vinent i denuncia que la situació actual és 'insostenible'.

Educació ha decidit prioritzar els criteris de calendari per davant dels econòmics. Per aquesta raó, ha decidit tirar endavant el projecte inicial del nou IES Sant Cugat reforçant els pilars de l'escola Pla i Farreres. Així ho ha explicat la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé.

Àngels Solé

Educació ens ha comunicat que les mostres a 28 pilars són negatives i que la decisió final serà reforçar l'estructura actual.


El Departament s'ha compromès a lliurar d'aquí uns 10 dies un calendari amb els terminis previstos per a l'execució de les actuacions. El conseller en cap de la Generalitat, Josep Bargalló, ha assegurat durant una visita a Sant Cugat que el govern català està fent el possible perquè l'IES estigui enllestit el curs vinent.

Josep Bargalló

Es farà un reforç dels pilars. Esperem que l'edifici estigui enllestit l'any vinent. La preocupació per aquest centre la compartim des de la Generalitat


Des de l'Asociació de Mares i Pares de l'IES s'ha rebut la notícia amb satisfacció. No obstant, l'AMPA exigeix que el nou institut estigui enllestit de cara al curs vinent i denuncia que la situació actual és 'insostenible'. Ho explica el secretari de l'AMPA, Joan Carles Gassiot.

Joan Carles Gassiot

Els recursos són minsos i estan al límit de la seva capacitat


Des de fa 5 anys els alumnes de l'IES Sant Cugat comparteixen amb l'Escola Collserola el pati, el gimnàs, els vestuaris i dutxes, el menjador i les pistes municipals de Sant Francesc. A més, des del 2002 utilitzen l'antic parvulari del col·legi Pla i Farreras, que no ha estat habilitat per acollir alumnes adolescents. L'AMPA denuncia que l'actual centre no compleix la normativa vigent i que es fan classes en condicions precàries: amb goteres, fred i mal aillament acústic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.