Hewlett Packard organitza una cursa solidària a favor de l'ONG Acoes


  • Comparteix:

La cursa es farà el dia 3 de desembre

La cursa es farà el dia 3 de desembre

L'empresa Hewlett Packard, amb seu a Sant Cugat, organitza per setè any consecutiu la cursa solidària, dedicada a recaptar diners per alguna ONG o causa humanitària. Enguany l'ONG escollida ha estat Acoes, dedicada a treballs solidaris a Hondures. La cursa està oberta tant a treballadors com a persones convidades per aquests, i es realitzarà el dia 3 de desembre a partir de dos quarts d'una.

Un any més Hewlett Packard organitza la cursa solidària per tal d'ajudar econòmicament alguna ONG o projecte humanitari. Enguany han escollit l'ONG Acoes, que realitza diferents tasques per Hondures. Així enviaran els diners recaptats a construïr un centre d'educació i menjador per a nens i nenes.

A la cursa hi poden participar tant treballadors de l'empresa com persones que estiguin convidades per aquests. Els 7 quilòmetres i mig de la cursa es poden realitzar corrents o caminant, així com també en bici, o per relleus de tres persones, aquestes són algunes de les novetats que ofereixen enguany des de l'organització.

De moment hi ha 200 persones inscrites a la cursa, però esperen arrivar als 300 de l'any passat. Qui vulgui col·laborar en aquesta causa solidària , però no pugui assisitr a la cursa, també ho pot fer a través d'uns cupons solidaris. Ho explica José Díaz, un dels organitzadors.

José Díaz

Hi ha vàries possibilitats, primer s'ha d'inscriure`s per la web i fer la trasnfarència que és a partir de 10 euros. Tota la quantitat va destinada a l'ONG. També hi ha la possibilitat de col·laborar sense participar a la cursa, obtenint uns cupons solidaris.


L'elecció de l'ONG passa per diferents fases, però el més important de tot és que darrera del projecte solidari, hi hagi la involucració directe d'algun empleat. Enguany s'han presentat 12 projectes de 12 treballadors diferents. Ho explica Lluís Vallès, un dels primers organitzadors d'aquesta iniciativa solidària.

Lluís Vallès

Posem un varem de 5 criteris, però el més important, és que hi hagi una involucració directe de l'empleat. El mateix treballador ha d'ajkudar a fer la promoció. A més també s'han de passar criteris de tipus tècnics.


Hewlett Packard no només dóna els diners recaptats a la cursa i en les diferents donacions que es fan, sinó que també dóna a l'ONG el doble dels diners. Així si l'any passat es van recaptar 5000 euros, l'empresa va doblar la quantitat, i esperen que enguany puguin superar aquesta xifra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.