Sant Cugat es prepara aquest dissabte per a la seva primera Caminada de la Llum


  • Comparteix:

Sant Cugat i Collserola ofereixen moltes possibilitats per caminar / Foto: CEI

Sant Cugat i Collserola ofereixen moltes possibilitats per caminar / Foto: CEI

La 2a edició de la Caminada de la Llum, la primera a Sant Cugat, arriba a la ciutat aquest dissabte de la mà de la Fundació Vicente Ferrer i el Club Muntanyenc Sant Cugat. Els participants contribuiran econòmicament en el projecte de la Fundació a l'Índia, on construeix cases per a famílies que viuen en condicions d'extrema pobresa. La iniciativa consisteix a un recorregut nocturn de 7,5km i les inscripcions s'han de formalitzar a Kupeka.com.

ESCOLTA-HO

Després de l'èxit de la 1a edició a Tarragona, la Fundació Vicente Ferrer ha impulsat cinc nous recorreguts per aquesta segona entrega de la Caminada de la Llum a Girona, Sabadell, Lleida, Tarragona i Sant Cugat, conjuntament amb entitats de muntanya de les respectives ciutats.

Membres de l'organització, Francesc Carbó (Club Muntanyenc Sant Cugat) i Bridget Hunter (Voluntaris de la Fundació Vicente Ferrer) han explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' que aquells que vulguin participar a la caminada ho poden fer fins a última hora. Ara com ara, els inscrits són 35 i la idea és arribar als 70-80. L'objectiu, segons Carbó, ha estat 'fer una caminada molt fàcil perquè hi pugui participar tothom'.

Francesc Carbó i Bridget Hunter, al magazín 'Sant Cugat a fons'
Francesc Carbó i Bridget Hunter, al magazín 'Sant Cugat a fons'


Tots els beneficis de les cinc caminades seràn destinats al projecte assignat per la Fundació de la construcció d'una colònia d'habitatges amb infraestructures bàsiques en el llogaret de Sundaraiah.

Aquesta és la primera col·laboració del Club Muntanyenc amb la Fundació Vicente Ferrer però la idea és, com ha explicat Bridget Hunter, 'que la caminada es repeteixi els propers anys' i 'incorporar més ciutats a la causa'.



Francesc Carbó

Hem volgut fer una camina molt fàcil, per a tothom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.