AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

L'Ajuntament manté l'aposta per dinamitzar i donar altaveu al ViLab

El govern defensa la continuïtat d'aquest projecte que recorda el passat vitivinícola de Sant Cugat


  • Comparteix:

El ViLab es troba a tocar del Celler Modernista / Foto: Localpres

El ViLab es troba a tocar del Celler Modernista / Foto: Localpres

L'equip de govern vol seguir 'sumant esforços' perquè el projecte del ViLab segueixi viu a Sant Cugat. L'espai, ubicat a tocar del Celler Modernista, contribueix a recordar el passat rural i vitivinícola de la ciutat. Es tracta d'una iniciativa que l'executiu vol 'dinamitzar' i a la qual vol oferir 'l'altaveu' necessari per arribar a tothom, tal com ha explicat a Cugat Mèdia la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona.

Malgrat mantenir l'aposta per aquesta iniciativa, la republicana ha assenyalat la necessitat que cap espai de la ciutat quedi buit. En aquest sentit ha explicat la voluntat de la seva àrea perquè el ViLab estigui obert més enllà de moments puntuals o només els caps de setmana.

El passat vitivinícola de Sant Cugat
El ViLab va obrir portes a principis de l'any passat com a centre d'interpretació del vi dedicat a la difusió i la preservació del passat vitivinícola i agrícola de la ciutat. A més, es tracta d'un projecte que va de la mà de la investigació, ja que compta amb la col·laboració de la facultat de recerca i transferència de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per donar a conèixer els resultats de les diferents experiències. El centre també està pensat per oferir recursos a les famílies, amb un espai dedicat als més petits.

El ViLab obre els diumenges i festius d'onze a dos quarts de dues del migdia, tot i que ofereix la possibilitat de realitzar concertació de visites la resta de dies de la setmana. Una de les principals atraccions del centre és una maqueta que incorpora projeccions audiovisuals i que explica l'evolució del passat vinícola de Sant Cugat.

Amb un aforament aproximat de 70 persones, el ViLab té unes dimensions de 90 metres quadrats i va suposar una inversió de 80.000 euros.


Esther Madrona

El que hem d'aconseguir és que dinamitzar aquest projecte de la millor manera possible i treballar de manera conjunta amb altres activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.