L'Ajuntament està ultimant un nou contracte de recollida de residus per millorar la neteja

L'alcaldessa ha explicat al 'Línia Directa' que "han reforçat" les freqüències de pas perquè no s'acumili la brutícia


  • Comparteix:

Uns contenidors del passeig de la Torreblanca al barri de Sant Francesc / Foto: Google

Uns contenidors del passeig de la Torreblanca al barri de Sant Francesc / Foto: Google

Sant Cugat tindrà aviat un nou contracte de recollida de residus. L'Ajuntament n'està ultimant els detalls, amb el qual vol millorar la sensació de neteja dels carrers de la ciutat. L'alcaldessa, Mireia Ingla, ho ha explicat al programa 'Línia Directa' per respondre una pregunta d'una veïna que es queixava de la brutícia que s'acumula a les zones de contenidors del barri de Sant Francesc-Monestir. Ingla també ha dit que el nou contracte inclourà la renovació de tots els contenidors per uns de més eficients que 'faciliten llançar la brossa'. En paral·lel, però, el consistori ha ordenat un reforç de les freqüències de neteja perquè no s'acumuli la brutícia als contenidors.



"La recollida de residus ha de respondre a la demanda, però a vegades la ciutat creix més ràpid que el temps per adaptar-hi la recollida". Mireia Ingla ha respost així a la veïna del barri de Sant Francesc-Monestir Neus Bosch, que li reclamava més contenidors a la zona del passeig de la Torreblanca, on sovint s'hi acumula molta brossa. "En soc conscient i tens raó. Hi ha gent que deixa la brossa fora perquè està ple i també n'hi ha que ho fan per incivisme i hem de fer-ne pedagogia", ha comentat Ingla. Per aquest motiu, el futur nou contracte de recollida inclourà la renovació de tots els contenidors d'escombraries de la ciutat per una que "faciliten poder llançar la brossa".

"Us demano paciència perquè nou contracte implicarà un pas endavant amb la recollida de residus que la ciutat i el barri de Sant Francesc es mereix; val la pena fer un esforç", ha conclòs l'alcaldessa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.