Roben amb el mètode del butró en dos negocis del polígon de Can Magí

El fet delictiu està en investigació oberta per part dels Mossos d'Esquadra


  • Comparteix:

Imatge del forat fet amb el mètode butró / Foto: Cedida

Imatge del forat fet amb el mètode butró / Foto: Cedida

L'espai Vens a saltar? i la botiga Decasa Pintures, ambdues al polígon industrial de Can Magí, van patir un robatori la setmana passada. Concretament, els fets es van produir la nit de dijous a divendres. Els presumptes lladres haurien accedit al local de llits elàstics per la porta d'emergència després d'inhibir l'alarma, i, posteriorment, haurien utilitzat el mètode butró per penetrar a la botiga de pintures. Els dos negocis van denunciar als Mossos d'Esquadra el robatori dels diners que tenien a la caixa, així com alguns desperfectes a les instal·lacions. La investigació segueix oberta.

El propietari del negoci, Carlos Pastor, ha explicat a Cugat Mèdia que no confia que es trobin els culpables. "Els Mossos van concloure que els lladres portaven guants, així que no van buscar empremtes, i tampoc no van trobar cap altra pista determinant", ha dit. D'altra banda, Pastor ha afegit que el tècnic de l'alarma assegura que els lladres van utilitzar "uns bons inhibidors", ja que, si no, s'hauria rebut l'avís des de la centraleta.

Aquesta és la primera vegada que l'espai Vens a saltar? pateix un robatori. Tot i que el mateix divendres van poder obrir amb normalitat, de cara al futur Pastor ha decidit que deixaran la caixa buida.



Carlos Pastor

Els importava poc que hi haguessin càmeres, i per les emprentes que (no) hi havia, segur que anaven amb guants. El tècnic de l'alarma va dir que van inhibir les alarmes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.