La FMA recupera els clàssics d'abans de la pandèmia

Les activitats se celebraran del 30 de juny al 2 juliol a la gespa que es troba entre el parc de Ramon Barnils i la Rambla del Celler


  • Comparteix:

Joan Casanova i Elena Calvet durant la roda de premsa / Foto: Cugat Mèdia

Joan Casanova i Elena Calvet durant la roda de premsa / Foto: Cugat Mèdia

La Festa Major Alternativa (FMA) torna al seu format prepandèmic i recupera alguns dels seus clàssics, com el concurs de truites de la CUP, les activitats familiars i la batalla de PD's locals. Totes les activitats, que se celebraran paral·lelament a la Festa Major, tindran lloc entre els dies 30 de juny i 2 de juliol a la matinada a la gespa que es troba entre el parc de Ramon Barnils i la Rambla del Celler. Un espai que des de l'organització valoren positivament 'per la seva interconnexió amb les places i la quantitat d'ombra que hi haurà de dia'.

A més, amb el Sindicat de Llogateres com a pregoneres d'enguany i un Teo evolucionat i compromès com a imatge del cartell, la FMA es posiciona com un "projecte polític des d'on fer reivindicacions que considerem fonamentals". Tot plegat ho han explicat en roda de premsa, aquest dimecres, dos dels voluntaris que fan possible les activitats d'aquest espai autogestionat, Joan Casanova i Elena Calvet.

Entre les activitats destacades no hi faltaran tampoc la Batalla de Penyes, els concerts, que enguany es dividiran per temàtiques, els sopars populars a benefici de col·lectius locals i els tallers familiars. Com a principal novetat, Casanova ha anunciat un vermut musical, previst per al divendres dia 1.

Pel que fa a la programació musical, l'organització aposta un any més per la paritat, amb una previsió de 43 dones i 36 homes dalt de l'escenari, i pels grups locals. Concretament, la FMA comptarà amb les actuacions d'SpxxnP, Calcetes tradis, Kumbia Kaos i Golconda, repartits entre les nits de música urbana, versions i punk.


Joan Casanova

L'espai on ens trobem, la gespa que es troba entre el Parc de Ramon Barnils i la Rambla del Celler, és on ens ubicarem. L'espai el valorem positivament, donada la interconnexió que hi ha entre places i la quantitat d'ombra que tindrem durant el dia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.