Irene Borrego: 'La meva mare era metge i va morir quan jo era petita, des de llavors jo vull fer Medicina'

Aquesta estudiant de l'Arnau Cadell ha tret la segona millor nota de la Selectivitat de Sant Cugat perquè tenia un objectiu molt potent


  • Comparteix:

Irene Borrego farà Medicina a la UAB, la mateixa carrera que havia fet la seva mare / Foto: Irene Borrego

Irene Borrego farà Medicina a la UAB, la mateixa carrera que havia fet la seva mare / Foto: Irene Borrego

Irene Borrego té 17 anys i ha estudiat Batxillerat a l'institut Arnau Cadell. Amb un 13,81 sobre 14, té la segona nota més alta de Sant Cugat, suficient per entrar a Medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona, una carrera que l'apassiona des de petita perquè era la professió de la seva mare, que va morir molt jove. Ella es va fixar com a objectiu ser metge també, i de moment ja ha fet el primer pas.

La Irene confiava que podria treure un 13, la nota de tall per entrar a Medicina, però admet que se sol posar en la pitjor situació possible. En una entrevista amb Cugat Mèdia ha explicat que l'espera l'estava posant molt nerviosa, però que ella tenia clar què havia de fer: "Jo anava amb un objectiu molt gran i aquesta és la clau. Marcar-se un objectiu i treballar cada dia per complir-lo".

Tenir un objectiu tan gran implica molta feina. La Irene ha estat tot el Batxillerat treballant per tenir una bona mitjana. Per preparar la selectivitat, el seu mètode ha consistit a deixar les assignatures teòriques per al final per recordar el què havia memoritzat i estudiar cada dia. Això sí, amb unes hores de descans entremig. Quan els nervis es feien insuportables, quedava amb amigues per relaxar-se.

Des del primer moment tenia molt clar que volia fer medicina. "És la meva passió des de molt petita. La meva mare era metge i va morir quan jo era petita aleshores jo vull continuar la carrera".

La Irene estudiarà medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona, que el curs 2021-2022 ha sigut la sisena carrera amb la nota de tall més alta de Catalunya.





Irene Borrego

Des de molt petita és la meva passió. La meva mare era metge i va morir quan jo era petita, i des de llavors jo vull fer Medicina i continuar la carrera.Jo anava amb un objectiu molt gran, que era entrar a Medicina. La clau és tenir un objectiu i anar cada dia complint per arribar fins allà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.