La gratuïtat dels abonaments de rodalies no inclourà T-Casual ni T-Usual, que es rebaixaran un 50% a partir de setembre

Els abonaments de rodalies seran gratuïts, però els títols integrats no


  • Comparteix:

Els bitllets multiviatge de rodalies seran gratuïts de setembre a desembre / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Els bitllets multiviatge de rodalies seran gratuïts de setembre a desembre / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

La gratuïtat del transport públic proposada pel president del govern espanyol, Pedro Sánchez, només s'aplicarà als abonaments exclusius de Rodalies. Els bitllets que també permeten utilitzar ferrocarrils, metro, autobús i tram tindran una rebaixa del 50%, que ja havia estat aprovada el passat 25 de juny. La mesura es farà efectiva l'1 de setembre i serà vigent fins al 31 de desembre.

Entre els títols que seran gratuïts a partir de setembre es troben el Bonotren i els abonaments mensuals i trimestrals de Rodalies. Estan exclosos els bitllets senzills, d'anada i tornada i els títols de trens de Mitjana distància que circulen per vies d'alta velocitat o per amplades de via no convencionals, informa el 3/24. El Bonotren permet 10 viatges, l'abonament mensual un viatge diari d'anada i tornada durant 1 mes i el trimestral viatges il·limitats durant 90 dies, però cap permet el transbordament amb altres transports. En cas d'haver d'utilitzar l'autobús o els ferrocarrils catalans, els títols integrats com la T-Casual i la T-Usual tindran una rebaixa del 50%.

A partir de l'1 de setembre, 10 viatges de Barcelona a Sant Cugat valdran 5,68 euros i per tenir viatges il·limitats a la capital durant un mes, caldrà pagar-ne 20. La T-Casual de 2 zones passarà a valdre 11,20 euros i la T-Usual 26,93. Els abonaments de 3 zones es quedaran en 15,25 i 37,8 euros respectivament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.