L'esport i la música tanquen el primer cap de setmana de Festa Major a la Floresta

La inauguració de la zona de lleure de Can Llobet, un dels actes destacats d'aquest diumenge


  • Comparteix:

El circuit de Bike Park, protagonista a la Festa Major de la Floresta / Foto: Cugat Mèdia

El circuit de Bike Park, protagonista a la Festa Major de la Floresta / Foto: Cugat Mèdia

L'esport i la música han estat els grans protagonistes del primer cap de setmana de la Festa Major de la Floresta aquest diumenge. El torneig 3x3 de futbol sala organitzat per l'Olímpyc Floresta, la festa d'inauguració de la zona de lleure de Can Llobet amb activitats de BMX o skate han estat alguns dels moments més destacats del dia. Finalment, el concert de Rumbesia amb el grup Del Negre al Blanc i els grups Unfollowers i Felip Añez i Los Melcochas han tancat el cap de setmana. La Festa Major de la Floresta continuarà el proper cap de setmana amb més activitats.

15 equips entre grans i petits han participat en el torneig de Festa Major organitzat per l'Olímpyc Floresta. Una jornada que potencia aquest esport al barri. La zona de lleure infantil i juvenil a Can Llobet també ha funcionat a ple rendiment amb els skate i patinets. Aquest espai també està acompanyat d'aparells de cal·listènia, una tirolina i taules de pícnic. I un dels espais més innovadors i espectaculars és el Club de Bicicros on els bikers han fet autèntiques acrobàcies amb molts desnivells sobre el terreny. Segi Campoderrós és biker de la Floresta i lloa la bona ubicació del terreny.




Sergi Campderrós

El lloc és idoni per aquest esport i amb moltes zones d'ombra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.