La parada de bus de Lluís Millet es trasllada als carrers Àngel Guimerà, Martorell i Safareigs

El canvi és provisional, motivat pel despreniment d'un balcó a tocar de la plaça que ha obligat a desviar els recorreguts


Temes relacionats

Cedeix el balcó d'un segon pis prop de l'estació de Sant Cugat ( 1/set/22)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la plaça de Lluís Millet / Foto: Google Maps

Imatge d'arxiu de la plaça de Lluís Millet / Foto: Google Maps

Les línies d'autobús que fins ara passaven per la plaça de Lluís Millet (L1, L2a, L2b, L2c, A6 interurbana i bus nocturn) canvien recorregut a partir de dilluns, 12 de setembre. Es tracta d'un canvi motivat arran del tall de trànsit que hi ha en aquest espai, a causa del despreniment d'un balcó. La mesura és provisional, però l'Ajuntament analitzarà com funciona i deixa la porta oberta a consolidar-la.

  • L1 (direcció Plaça dels Pins - Mira-sol). El bus es desviarà des del carrer de Lluís Companys cap a la rotonda del carrer de Martorell, on tindrà la nova parada. Posteriorment seguirà per avinguda de l'Enllaç i passeig d'Olabarria.

  • Detalls del canvi

    Detalls del canvi / Foto: Ajuntament de Sant Cugat


    Aquesta mateixa línia però en direcció contrària (L1 - Torrent dels Ferrussons) no queda afectada perquè no passa per la pl. Lluís Millet i fa parada al carrer Safareig.

  • L2 a, b i c (direcció Rambla del Celler). El bus passarà pel túnel de sota la plaça de Lluís Millet i tindrà la nova parada al carrer d'Àngel Guimerà.

  • Detall del canvi

    Detall del canvi / Foto: Ajuntament de Sant Cugat


  • L2 a, b i c (direcció El Colomer i Turó de Can Mates). El bus es desviarà des del carrer de Lluís Companys cap a la rotonda del carrer de Martorell, on tindrà la nova parada. Posteriorment seguirà per avinguda del Carril. En aquest cas també s'eliminarà la parada que hi havia a l'avinguda de l'Enllaç.

  • Línia interurbana (A6). Els busos passaran pel túnel de sota la plaça de Lluís Millet i tindrà la nova parada al carrer d'Àngel Guimerà.

  • Línies nocturnes (N61, N62 i N64). El bus es desviarà des del carrer de Lluís Companys en direcció al carrer Safareigs, on tindrà la nova parada.

  • Detall dels canvis

    Detall dels canvis / Foto: Ajuntament de Sant Cugat




    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.