La música d'Ambauka dona el tret de sortida a l'Envelat de Nadal

L'espectacle d'animació ha servit per inaugurar l'espai que aquestes festes acull el parc de Can Vernet


  • Comparteix:

Els infants de Sant Cugat han començat a omplir aquest dimarts l'Envelat de Nadal, on fins al dia 4 de gener hi ha programades més d'un centenar d'activitats. A la tarda, l'espai s'ha inaugurat amb un espectacle d'animació d'Ambauka. El grup de Molins de Rei ha fet saltar la canalla amb temes que molts se sabien de memòria, i amb lletres que duien missatges d'ecologisme, en contra de la guerra, o a favor de l'acollida de refugiats.

Genís Orobal, responsable de l'Envelat, ha qualificat el concert d'"èxit", així com tot aquest primer dia d'Envelat: "Estem molt contents perquè ha fet molt bon dia, la gent s'ho ha passat super bé i hi havia moltes activitats per fer. Tallers, inflables...". "També teníem Ambauka, que és un grup de música d'animació, i ha sigut un èxit perquè estava ple de gent i ha anat molt bé", ha afegit en referència al concert.

A banda de la festa d'inauguració, l'Envelat també ha acollit aquest dimarts un taller de joguines animades i tallers col·lectius en família amb jocs d'escultura.


Genís Orobal

Estem molt contents perquè ha fet molt bon dia, la gent s'ho ha passat super bé i hi havia moltes activitats per fer. Tallers, inflables. També teníem Ambauka, que és un grup de música d'animació, i ha sigut un èxit perquè estava ple de gent i ha anat molt bé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.