Badiani aterra a Sant Cugat per idear un gelat que representi la ciutat

La cadena ha inaugurat el seu nou local de la plaça d'Octavià aquest mateix dijous


  • Comparteix:

Imatge de l'estrena del local de la plaça d'Octavià / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de l'estrena del local de la plaça d'Octavià / Foto: Cugat Mèdia

La gelateria Badiani, originària de Florència, ha obert aquest dijous les portes d'un nou establiment a Sant Cugat, al número de la plaça d'Octavià, a la cantonada amb el carrer Major. Entre les seves propostes destaca el gelat Buontalenti, premiat el 2015 com el millor d'Europa. A més, per celebrar l'arribada a la ciutat, estan acabant d'idear un sabor commemoratiu amb el nom de Sant Cugat. La cadena ja té establiments a Barcelona i Palamós.

La família Badiani va obrir la primera gelateria el 1932 a Florència i ara ja és un negoci internacional. La impulsora del local i responsable de negoci a la península Ibèrica, Florence Maneschi, ha explicat que la nova botiga ofereix productes artesanals i de proximitat, els quals s'obtenen cada dia d'obradors locals.

A més de varietat de gustos de gelats naturals, entre els quals destaquen els Buontalenti, de festuc i de xocolata, també ofereixen pastissos, batuts i, fins i tot, croissants farcits de tota mena de complements. En aquest sentit, Maneschi ha apuntat que es tracta d'intentar establir una estratègia per arribar a més gent. "Trobava que, pels volts de la plaça d'Octavià, falten llocs on poder esmorzar amb calma i on es prioritzi la qualitat per sobre de la quantitat", ha explicat.

L'acte de presentació, també ha comptat amb la presència de l'alcalde, Josep Maria Vallès, qui ha posat en valor l'aterratge de l'empresa gelatera al municipi. "Sant Cugat és una ciutat amb molta passió pel gelat, així que l'arribada d'un nou comerç sempre fa il·lusió a la ciutadania", ha apuntat Vallès. També ha celebrat el repte de Badiani de crear un gelat que representi l'essència i les tradicions de Sant Cugat.




Florence Maneschi

A Sant Cugat hi ha moltes geladeries, però nosaltres fem l'autèntic gelat italià. Això creiem que ens ajudarà a diversificar-nos vers la nostra competència.

Josep Maria Vallès

Sant Cugat és una ciutat amb molta passió pel gelat, així que l'arribada d'un nou comerç sempre fa il·lusió a la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.