La santcugatenca Marina Romero es posa al micròfon d''El matí de Catalunya Ràdio'

És el segon estiu que Romero Prades presenta l'espai


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Marina Romero / Foto: CCMA (Jordi  Ramoneda)

Imatge d'arxiu de Marina Romero / Foto: CCMA (Jordi Ramoneda)

La periodista santcugatenca Marina Romero repeteix estiu a 'El matí de Catalunya Ràdio'. Romero Prades conduirà l'espai de la ràdio pública nacional a partir d'aquest dilluns i fins a l'1 de setembre, amb un total de 40 programes, coincidint amb el 40è aniversari de l'emissora. De 7 h a i fins les 13 h, de dilluns a divendres, la presentadora santcugatenca estarà capdavant del micròfon de Catalunya Ràdio, com ja va ser l'estiu passat i abans de què Ricard Ustrell agafi les regnes del programa la propera temporada.

Romero, que encara aquesta segona edició del programa estiuenc amb "molta il·lusió", estarà acompanyada pel subdirector d''El matí de Catalunya Ràdio', Franscesc Soler, i per la productora del programa, Carla Verdés.

Tot i que les eleccions del Congrés dels Diputats seran el plat fort per encetar les propostes del programa, la periodista santcugatenca ha explicat que també hi haurà temps per "riure, aprendre, entretenir-se i relaxar-se". La també presidenta del Consell Consultiu i Assessor de Cugat Mèdia comptarà amb la col·laboració de la filòsofa Marina Garcés, la periodista Anna Punsí i l'escriptora Regina Rodríguez Sirvent, entre d'altres.




Marina Romero

Aquest estiu em fa molta il·lusió tornar a fer 'El matí de Catalunya Ràdio'. Més enllà de seguir les eleccions, tindrem temps de riure, aprendre, entretenir-se i relaxar-se.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.