Sant Cugat es cola a la sèrie de Netflix 'El cuerpo en llamas'

El santcugatenc Sergi Subirà ha estat el coordinador d'acció de la sèrie, on també apareix la periodista de Sant Cugat Maria Tikas


  • Comparteix:

El santcugatenc Sergi Subirà (al centre), amb Quim Gutiérrez (a la dreta), un dels protagonistes / Foto: Cedida

El santcugatenc Sergi Subirà (al centre), amb Quim Gutiérrez (a la dreta), un dels protagonistes / Foto: Cedida

La sèrie de Netflix 'El cuerpo en llamas', que narra el famós crim de la Guàrdia Urbana, ha comptat amb participació de Sant Cugat. El santcugatenc Sergi Subirà ha estat el coordinador d'especialistes i s'ha encarregat de dissenyar les escenes d'acció, assessorar i entrenar els actors i, fins i tot, fer d'especialista de conducció de vehicles policials. També hi ha participat, tot i que en menor mesura, la periodista santcugatenca Maria Tikas, que apareix com a figurant a un capítol de la sèrie interpretant el paper d'una reportera que entrevista un dels investigadors del cas.

Subirà ha explicat a Cugat Mèdia que, tot i no ser una sèrie amb grans escenes d'acció, els actors han precisat del seu suport per guanyar credibilitat a l'hora d'afrontar diversos moments de la trama. En el cas de l'Úrsula Corberó, que interpreta el paper de la Rosa Peral, el santcugatenc va formar-la perquè aprengués a moure's com una policia i a desplaçar-se amb una arma. En el cas de Quim Gutiérrez (Albert López a la sèrie), Subirà va entrenar-lo en MMA (arts marcials mixtes) i va ensenyar-li les bases per fer creïble que el personatge practica habitualment aquest art marcial.

Davant l'impacte que ha tingut 'El cuerpo en llamas', Subirà va proposar a Gutiérrez una idea: després de fer la primera temporada basada en el cas real del crim de la Guàrdia Urbana, es podria fer una segona temporada basada en una ficció. Una conversa entre el santcugatenc i l'actor barceloní que va començar com "una broma", però que després de l'èxit de la sèrie "potser no és tan ximpleria", ha reconegut Subirà.




Sergi Subirà

Jo m'encarrego de la part d'acció i sóc l'encarregat de dissenyar les escenes, de preparar els actors, de portar els especialistes... En aquest projecte hi havia petits blocs d'acció que han requerit de la meva figura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.