Coneix les obres que s'estan fent i es faran al teu barri

Els projectes dels pressupostos participatius estan a l'espera que la liquidació del pressupost determini quins es fan


  • Comparteix:

Imatge del nou parc infantil a Emeterio Escudero / Foto: Ajuntament

Imatge del nou parc infantil a Emeterio Escudero / Foto: Ajuntament

Cugat Mèdia repassa les obres més destacades que s'estan fent als barris. Les actuacions més potents es concentren a Mira-sol amb intervencions milionàries com el Complex aquàtic, les pantalles acústiques de l'AP-7 i la urbanització del pas Sant Cugat-Rubí per sota l'AP7. La Floresta i Valldoreix estan a punt d'estrenar el carril bici i de vianants, i un nou parc infantil en el cas del districte florestà. Els planencs hauran d'esperar a com es concreta la liquidació del pressupost per veure executat les millores de l'estudi de mobilitat. L'Ajuntament ja ha avisat, però, que aquest mandat difícilment es podran fer noves convocatòries de projectes perquè n'hi ha moltes pendents encara.




Pressupostos participatius

Una de les vies per finançar obres als barris han estat els pressupostos participatius. Enguany, però, els comptes municipals no han incorporat partida per als pressupostos participatius, com ha explicat el regidor de Participació, Francesc Duch, a Cugat Mèdia i, per tant, no se'n veuran executats més fins que es disposi de liquiditat. De fet, el regidor va anunciar durant el Consell de Barri de Mira-sol, que com que aquest any no hi ha pressupost, i encara queden molts projectes escollits en processos participatius anteriors per executar, podria ser aquest mandat no facin cap convocatòria nova, tot i que n'intentaran fer una, "encara que sigui de mínims", per deixar els projectes pendents a zero.

La intenció, d'altra banda, ha concretat el tinent d'alcaldia d'Economia, Carles Brugarolas, és revisar els projectes aprovats en edicions anteriors i mirar quins es poden executar amb la liquidació aprovada del pressupost del 2023 (prorrogat del 2022).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.