La 4a edició de la cursa Transgalliners canvia de data: se celebrarà el 29 de setembre

Organitzada per Oxfam Intermón i la Unió Ciclista Sant Cugat, tota la recaptació es destinarà a una finalitat solidària


  • Comparteix:

La Transgalliners el 2022 / Font: Unió Ciclista Sant Cugat

La Transgalliners el 2022 / Font: Unió Ciclista Sant Cugat

La 4a edició de la cursa solidària dels Transgalliners finalment es disputarà el 29 de setembre. Arran d'uns canvis organitzatius, la pedalada per equips que estava prevista per al 9 de juny, s'acabarà celebrant a finals de setembre. Organitzada per Oxfam Intermón i la Unió Ciclista Sant Cugat, tindrà un format 100% solidari. Cada equip, format per tres membres, haurà de recaptar com a mínim 600 euros. La recaptació aconseguida es destinarà a impulsar projectes de subministrament d'aigua en comunitats directament afectades per la crisi climàtica. Aquells que vulguin sumar-se a la iniciativa podran triar entre dues modalitats, una de gravel, de 100 km; i una de BTT, de 50 km.

Per aconseguir el repte solidari, els participants rebran informació de com buscar suport entre familiars i amics, organitzant alguna activitat solidària.

INSCRIU-TE A LA TRANSGALLINERS AQUÍ

Fins al 25 de setembre estan obertes les inscripcions, però aquells que la formalitzin abans del 15 de maig rebran una bonificació de 100 euros; i els que ho facin abans del 30 de juny, una de 50 euros. Aquestes gratificacions ajuden els equips a assolir el repte de recaptació.

Un any més, la Transgalliners retrà homenatge a Xavi Sampons, membre de la Unió Ciclista Sant Cugat, i impulsor de la cursa, que va morir l'any 2021.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.