L'atur continua a la baixa a Sant Cugat per tercer mes consecutiu

El mes d'abril s'ha tancat amb 2.419 santcugatencs aturats


  • Comparteix:

Imatge d'una oficina de Treball / Foto: ACN

Imatge d'una oficina de Treball / Foto: ACN

Les xifres del mes d'abril de l'atur a Sant Cugat s'han tancat amb trenta-una persones menys que el mes anterior. Continuen disminuint per tercer mes consecutiu i se situen en els 2.419 aturats segons les dades de l'Observatori del Treball i Model Productiu de la Generalitat publicades aquest dilluns. Es tracta de la baixada més important des que ha començat el 2024. En comparació amb l'any anterior, hi ha 74 persones més a l'atur.

Evolució intermensual




Variació intermensual


Des que va començar el curs, el setembre de l'any passat, les dades de l'atur s'han mantingut estables. El nombre de persones desocupades ha oscil·lat en els darrers sis mesos entre 2.419 i 2.476.

Evolució interanual



Dades a l'àmbit català

Catalunya ha registrat el mes d'abril un nou rècord d'afiliats amb 3.764.170 d'ocupats, un 0,89% més que al març. Així, supera el màxim històric que fins aleshores se situava en els 3,75 milions del juliol del 2023. És el tercer mes consecutiu que Catalunya van en ascens i això que a diferència de l'any anterior enguany l'abril no s'ha vist afectat per la Setmana Santa, ja que la major part d'aquesta va ser a finals de març. Pel que fa a l'atur, s'ha produït una baixada del 2,14% en relació amb el mes anterior.

Al Vallès Occidental, es repeteix el patró i l'atur també descendeix situant-se en 18.871 persones, 636 menys que el mes de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.