Reparen l'avaria per un robatori de cable de coure a FGC i l'S2 recupera la normalitat

També normalitzada la incidència entre Martorell i Igualada a les línies R6 i R60


  • Comparteix:

Un tren de FGC arribant a l'estació / Foto: ACN (Albert Segura)

Un tren de FGC arribant a l'estació / Foto: ACN (Albert Segura)

L'avaria provocada aquest dimecres 8 de maig al matí per un robatori de coure a la línia S2 dels FGC, que uneix plaça Catalunya amb Sabadell passant per les estacions de Sant Cugat, ha quedat resolta i els combois han començat a recuperar la normalitat a les 9.15 h. Fonts dels FGC han indicat que els trens ja fan el recorregut íntegre. La incidència s'ha detectat a Sant Quirze del Vallès poc abans de les 7 h. En un primer moment, els combois han circulat per via única entre aquesta localitat i la UAB. Després s'ha reprès el servei entre la universitat i Barcelona i s'ha habilitat un tren llançadora fins a Sabadell Parc del Nord.













D'altra banda, l'avaria fruit d'un robatori de coure entre Masquefa i Piera, ha causat retards de 10 minuts de mitjana entre Martorell i Igualada a les línies R6 i R60, també de FGC. En aquest segon cas, FGC ha hagut de suprimir un tren per hora, així que enlloc dels tres habituals, només en passen dos. La incidència ha quedat ja resolta.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.