El Dia Internacional dels Museus omple Sant Cugat d'activitats gratuïtes per a tots els públics

Entre el 17 i el 19 de maig hi haurà actes en diversos espais expositius de la ciutat


  • Comparteix:

Concert al Celler Modernista / Font: Cugat Mèdia

Concert al Celler Modernista / Font: Cugat Mèdia

Sant Cugat se suma al Dia Internacional dels Museus amb un ventall ampli d'actes entre el 17 i el 19 de maig. Sota el lema 'Museus per l'educació i la investigació', estan programades diverses activitats gratuïtes i dirigides per a tots els públics. Una de les activitats destacades serà el MuseumQuiz: un joc per equips amb preguntes sobre cultura, història, art, patrimoni, tradicions i museus de la ciutat. L'acte, organitzat pel Museu de Sant Cugat, se celebrarà Celler Modernista.

Per altra banda, els santcugatencs podran visitar l'interior del Museu i conèixer tot el procés de conservació, inventari, emmagatzematge i exposició de les peces. A més, es podran observar les incorporacions al seu fons dels darrers 12 mesos.

Finalment, hi haurà activitats regulars en diversos escenaris i la Nit dels Museus obrirà les portes de diversos espais expositius de la ciutat. El Dia Internacional dels Museus es commemora el 18 de maig.

Podeu consultar AQUÍ la programació completa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.