La línia R8 de Rodalies se salva de les afectacions de la xarxa

A causa de la incidència general, es manté el reforç de FGC


Temes relacionats

Ferrocarrils manté aquest dimarts el reforç per les afectacions de Rodalies (13/mai/24)


  • Comparteix:

Tren de Rodalies Renfe / Foto: Gencat.cat

Tren de Rodalies Renfe / Foto: Gencat.cat

Les conseqüències de les alteracions al servei de Rodalies no afectaran, a priori, la xarxa a Sant Cugat. Així ho assegura Renfe aquest dilluns en un comunicat, en què apunta que l'R8, que presta servei a la ciutat, mantenen la normalitat en el servei.

La línia R1 de Rodalies tornarà a funcionar amb normalitat fins a l'Hospitalet a partir d'aquest dimarts. Mentrestant, l'R4 Nord recuperarà la connexió amb Barcelona i hi haurà dos trens per hora i sentit entre l'Hospitalet i Manresa. Al seu torn, l'R4 Sud tindrà quatre trens per hora i sentit entre l'Hospitalet i Sant Vicenç de Calders. A l'R3, la línia més afectada, Renfe "intentarà reforçar" el servei alternatiu de bus, ja que els trens continuen funcionant tan sols entre Puigcerdà i Ripollet.

Pel que fa a l'R7, els viatgers podran anar a Cerdanyola amb l'R4 i s'habilitaran busos des de Cerdanyola a la Universitat Autònoma de Barcelona. També s'oferirà servei alternatiu per carretera a l'R12 entre Manresa i Calaf. Entre Calaf i Lleida es manté el servei ferroviari.

A causa de la incidència general, es manté el reforç de FGC a la línia del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.