El pavelló municipal aplega 500 persones en el ball de Carnaval


  • Comparteix:

El ball de Carnaval ha aplegat unes 500 persones, superant així la participació d'anys anteriors. La vetllada, que s'ha celebrat aquest dissabte al vespre al pavelló municipal, ha servit per entregar els premis del concurs de comparses. El grup 'Bohemia' ha estat distingit com a millor comparsa, mentre que 'Imserso' ha rebut el segon premi i 'L'Univers' s'ha endut el tercer.

El ball de Carnaval organitzat per la Promotora de Festes Locals (Profeslo) ha tancat les activitats del dissabte de Carnaval amb la participació d'unes 500 persones.

El membre de Profeslo, Quim Pla, fa balanç de la vetllada

Quim Pla

El ball va anar molt bé. Erem més de 500 persones. Va augmentar el públic. La gent s'ho va passar molt bé


La festa ha servit també per atorgar els premis a les millors comparses que durant tota la tarda de dissabte ha omplert els carrers dels centres de la ciutat. Pla explica quins són els guanyadors.

Quim Pla

El primer premi és pel Bohemia, el segon per Imserso i el tercer per l'Univers. La votació és fa segons les disfresses, l'originalitat i la posta en escena.


Un total de dotze comparses han participat enguany del concurs. Els guanyadors han rebut un premi de 500 euros, mentre que el segon premi està dotat amb 200 euros i 100 pels tercers.


Mira els vídeos del Carnaval d'enguany.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.