L'Església trigarà més de tres anys en recaptar els 300.000 euros per restaurar el Palau Abacial del Monestir


  • Comparteix:

El Palau Abacial del Monestir de Sant Cugat, que és propietat de l'Església, trigarà més de tres anys en recollir els 300.000 euros necessaris per liquidar el crèdit que va demanar per reformar l'edifici. La principal font d'ingressos de l'Església per finançar aquesta reforma són els donatius dels fidels. Cada primer diumenge de mes, l'església del monestir fa una recaptació per finançar el crèdit.

Des de l'església del monestir s'assegura que no es rep cap subvenció ni de l'ajuntament ni de la Generalitat, i que això és el motiu de que la crida es realitzi durant tant de temps. A més, de moment no s'han programat nous concerts per la propera temporada. Per la seva banda, l'ajuntament s'ha compromés a fer-se càrrec de la rehabilitació de la façana de l'edifici, com així s'estableix en el pla director d'aquest recinte d'interès arquitectònic.

Les obres de restauració del palau pretenen consolidar l'estructura de l'edifici, molt més malmesa del que es creia en un primer moment. Precisament, la descoberta de que els desperfectes eren més importants va encarir les actuacions i va obligar a aturar la resta de la restauració per manca de diners.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.