Els comerciants demanen més contenidors als carrers per evitar l'acumulació de brossa


  • Comparteix:

El comerciants demanen a l'Ajuntament que s'instal·lin més contenidors al centre per evitar l'acumulació de brossa als carrers. La Federació d'Associacions de Comerciants farà arribar la petició a l'Ajuntament en els propers dies. El tinent d'alcalde de Serveis Territorials, Joan Recasens, diu que durant aquest any es reforçaran els contenidors de paper i vidre i es faran campanyes de civisme.

Els comerciants del centre han mostrat el seu malestar per la brutícia i les bosses d'escombraries que s'acumulen al voltant dels contenidors. Des de la Federació d'Associacions de Comerciants consideren que bona part del problema radica en l'escassetat de contenidors en determinats 'punts clau' del municipi. En declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons', el president de l'entitat, Josep Lluís Galvany, ha demanat a l'Ajuntament que s'instal·lin més contàiners.

Josep Lluís Galvany

Crec que falten contenidors, n'hi hauria d'haver més. Alguns estan molt plens i la brossa s'acumula a fora.


Galvany reconeix, també, que l'incivisme d'alguns ciutadans empitjora el problema, ja que alguns ciutadans deixen les bosses de brossa al carrer encara que els contenidors estiguin buits.

En el mateix sentit s'ha expressat el tinent d'alcalde de Serveis Territorials, Joan Recasens, que ha admès que en alguns punts del municipi hi ha manca de contenidors. Recasens ha explicat que durant aquest any es reforçaran els punts de recollida de vidre i paper i es faran campanyes de civisme.

Joan Recasens

Reforçarem els contenidors de paper i vidre, perquè sabem que fa falta. Aquest any farem un esforç. A més, es farà una campanya de civisme amb enganxines als contenidors i reforçarem la separació orgànica i inorgànica.


La campanya d'adhesius als contenidors ja ha començat i té com a objectiu recordar als ciutadans la importància de deixar les bosses de deixalles a l'interior dels contàiners.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.