Carolina Hernández guanya el primer premi del sorteig de la Mostra de Turisme Jove, que han visitat 300 persones


  • Comparteix:

La santcugatenca Carolina Hernández ha estat la guanyadora del primer premi del sorteig de la novena Mostra de Turisme Jove, que consisteix en 170 euros per adquirir material de viatges a la botiga Sant Cugat Esports. Al sorteig hi han participat les 300 persones que han passat per la mostra entre el 19 de juny i el 21 de juliol. Anna Figueras i Judith Barranco s'han endut el segon i tercer premi respectivament.

La mostra de Turisme Jove de la nostra ciutat ja ha adjudicat els guanyadors del tradicional sorteig que cada any organitza entre tots els visitants de l'exposició. La santcugatenca més afortunada ha estat Carolina Herández, que s'ha endut un val de 170 euros per a material de viatges a la botiga Sant Cugat Esports. Anna Figueras i Judith Barranco han estat premiades respectivament amb un val de 120 euros i un de 70 pel mateix establiment, a part d'una visita guiada al Monestir.

Durant gairebé un mes, unes 300 persones han pogut gaudir d'aquesta novena edició de la mostra, que s'ha dut a terme a la Viatjateca, un espai amb informació d'arreu del món que ha posat a l'abast dels més joves la informació i els recursos necessaris per planificar-se les vacances d'estiu.

El tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, explica quin és el perfil bàsic dels usuaris de la Viatjateca.

Toni Ramon

Orientem l'activitat a gent jove, que acostuma a fer viatges en grup, a baix preu, amb diferents opcions de transport i normalment un recorregut itinerant.


Ramon ha fet una valoració molt positiva de com s'ha desenvolupat la mostra i ha remarcat que en aquesta edició s'ha potenciat especialment la Viatjateca, que a part de la mostra resta oberta tot l'any.

Entre el 19 de juny i el 21 de juliol també s'han organitzat quatre xerrades d'orientació sobre viatges específics, com 'Viatjar per Europa amb interrail' o 'Viatges de turisme comunitari al Brasil, l'Equador i la República Dominicana'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.