Josep Pla protagonitza el tercer trimestre dels Amics de la Unesco


  • Comparteix:

L'associació Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat dedica el tercer trimestre de l'any a la figura de Josep Pla. L'entitat repassarà la contribució de l'escriptor empordanès en els camps de la literatura, la gastronomia i l'antropologia. Les activitats d'aquest inici de curs s'han programat conjuntament amb Òmnium Cultural.

Eliseu Carbonell, Xavier Pla, Narcís Garolera i Lluís Bonada parlaran de l'autor de 'Quadern gris' en el cicle que han organitzat els Amics de la Unesco conjuntament amb Òmnium Cultural. El president de l'entitat, Llorenç Batchellí, destaca la importància cultural de Josep Pla en el 25è aniversari de la seva mort.

Llorenç Batchellí

És molt important conèixer un personatge que a Catalunya ha tingut un gran relleu, no només en l'aspecte literari.


La programació inclourà també la projecció de la històrica entrevista que va fer Joaquim Soler Serrano a Josep Pla, una excursió a l'Empordà i un sopar literari al restaurant Terra Dolça.

Els actes d'aquest tercer trimestre dels Amics de la Unesco s'han programat conjuntament amb Òmnium Cultural. El president d'Òmnium, Xavier Escura, explica els motius d'aquesta col·laboració.

Xavier Escura

Fins ara col·laboràvem puntualment, però sovint ens trepitjàvem actes. Els perfils de les dues entitats són molt complementaris.


D'altra banda, els Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat organitzaran el proper 13 de novembre la presentació al Teatre-Auditori del llibre sobre l'estat del món, que elabora l'agència de les Nacions Unides.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.