La Policia Local celebra la festa patronal amb l'horitzó de l'arribada dels Mossos


  • Comparteix:

La Policia Local celebra aquest divendres la seva festa patronal amb un acte institucional al restaurant Can Cabassa Castaño. El cos policial obrirà al públic les portes de la comissaria i mostrarà la seva flota de vehicles. La celebració d'enguany estarà marcada per l'arribada dels Mossos d'Esquadra, que es desplegaran a la nostra ciutat l'1 de novembre.

Els actes de la festa patronal de la Policia Local començaran a les 10 del matí, quan s'obriran al públic les portes de la comissaria. Els santcugatencs podran visitar les instal·lacions fins a les 4 de la tarda. A partir d'aquesta hora, els responsables de la Policia Local mostraran la seva flota de vehicles a la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau. Els nens i nenes que s'hi acostin rebran un obsequi per part dels agents.

Abans, al migdia, el restaurant Can Cabassa Castaño acollirà l'acte institucional i el dinar de celebració del patró de la Policia Local.

La celebració d'enguany estarà marcada pel desplegament dels Mossos d'Esquadra a la nostra ciutat. Precisament aquest divendres, l'alcalde i la consellera d'Interior signaran el conveni de coordinació i col·laboració en matèria de seguretat pública i policia. El document fixarà les relacions entre els Mossos i la Policia Local a partir de l'1 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.