La Policia Local deté dues persones que intentaven robar un vehicle al carrer Olabarria


  • Comparteix:

La Policia Local ha detingut dos individus mentre intentaven robar un vehicle al passeig Olabarria. La detenció es va produir la nit de dimecres, després d'una persecució pels carrers de la ciutat.

Els fets es van produir cap a les 11 de la nit quan els dos acusats, de 28 i 27 anys i veïns de Badia del Vallès i de Castellar intentaven sostreure un Volkswagen. Els dos individus van fugir en un altre cotxe quan la patrulla de la Policia Local, que feia tasques de vigilància pel passeig Olabarria, es va adonar de la situació. En aquell moment va començar una persecució per diferents carrers del municipi fins que els presumptes delinqüents van arribar a un carreró sense sortida. Aleshores van abandonar el vehicle i van fugir a peu en diferents direccions. Moments després, dos d'ells van ser localitzats a la vora del Club de Golf, on van ser detinguts amb la col·laboració del cos estatal de policia.

Els detinguts, que comptaven amb 11 i 26 detencions prèvies, han passat a disposició judicial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.