Les jornades de Coordinadors de la Creu Roja a Barcelona tenen lloc a Sant Cugat


  • Comparteix:

Sant Cugat acull, aquest dijous i divendres, les quartes jornades de Coordinadors de la Creu Roja de la demarcació de Barcelona. Una xerrada sota el títol 'El Govern i les ONG, una tasca conjunta per la Cooperació Internacional' s'encarregarà de començar els actes que serviran per fer un informe sobre la gestio de Creu Roja del 2003 a 2007.

L'Hotel Novotel de la nostra ciutat acull, aquest dijous i divendres, les quartes jornades de Coordinadors de la Creu Roja a Barcelona. Aquesta trobada inclourà l'eleboració d'un informe de gestió de Creu Roja de Barcelona del període 2003 - 2007.

El president de Creu Roja a Catalunya, Antoni Aguilera, explica la principal xerrada de les jornades.

Antoni Aguilera

Una sèrie de ponències, entre el ponents hi ha el sr. David Minoves.


Pel que fa al segon dia de les jornades, Aguilera ha destacat també les taules rodones on es farà una valoració de l'experiència pilot de la unitat administrativa amb l'equip tècnic de comarques com l'Anoia, el Garraf o l'Alt Penedés. També hi haurà una taula rodona per analitzar el voluntariat on participaran les assemblees d'Osona, el Vallès Occidental i Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.