La marea negra de Galícia obligarà a pujar el preu del marisc a les peixateries locals


  • Comparteix:

Les conseqüències de la crisi de la pesca gallega es notaran d'aquí a unes setmanes al comerç santcugatenc. L'escassetat de marisc arran de l'incident del petroler Prestige fa preveure als peixaters un increment d'un cinquanta per cent del preu.

Davant la reducció del peix i marisc de Galícia, els comerços dependran de les importacions internacionals, i tot i així no es pot garantir que hi hagi la mateixa oferta de productes. Per aquest motiu, el representant de peixateria del centre Eroski Sant Cugat, Miguel Àngel Pérez, recomana als consumidors encarregar les seves compres:

Miguel Angel Pérez

Potser alguns dies ens quedarem sense mercaderies, per això recomanen que es facin encàrrecs


Es preveu que la crisi afecti en major part al petit comerç que a les grans cadenes. Aquests comerços preveuen que l'augment de preus es notarà més en el marisc. Ho explica la propietària de la peixateria Núria, de Sant Cugat:

Propietària Peixateria Núria

De moment encara és aviat, però afectarà més al marisc que al peix, sobretot per les dates, en quant a preu.


La crisi dels pescadors de Galícia farà que els comerços locals depenguin de la pesca estrangera, principalment de França, Escòcia i Irlanda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.