Manel Sánchez, reelegit president de la FAV, plantarà cara als pisos pastera i les llistes d'espera


  • Comparteix:

L'assemblea de la Federació d'Associacions de Veïns (FAV) ha renovat la confiança a la junta directiva encapçalada per Manel Sánchez. El reelegit president assumeix com a nous reptes evitar la proliferació de pisos pastera i reclamar la millora la política de residus a la ciutat. D'altra banda, la Federació continuarà pressionant la Generalitat per accelerar la construcció del tercer CAP.

Manel Sánchez continuarà al capdavant del moviment veïnal, que aplega la meitat de les associacions de veïns de la ciutat, amb la voluntat d'assumir nous reptes. Entre les seves fites, destaca la denúncia de l'existència pisos pastera a la nostra ciutat. L'Associació de Veïns del Monestir ha alertat sobre aquest fenomen.

El president reelegit de la FAV, Manel Sánchez, considera que cal buscar solucions per evitar la infravivenda. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Manel Sánchez

Per integrar els nouvinguts cal detectar els pisos i buscar solucions. S'ha de legalitzar la seva situació i que puguin viure en condicions.


En matèria de sanitat, la Federació veu amb preocupació el constant retard en la construcció del tercer CAP, que segons les previsions de la Generalitat estarà en funcionament a finals del 2009. Segons la FAV, la demora que acumula aquest projecte provoca un nou augment de les llistes d'espera. En aquest sentit, l'entitat ja ha avançat que s'està plantejant mobilitzacions.

Manel Sánchez

Estem fent tard, aixó pot portar a mobilitzacions per pressionar la Generalitat. Al 2008 tindrem dos barris nous i el 3r CAP no s'haurà ni començat a construir.


La gestió del residus preocupa també l'entitat, que considera que manquen recursos i els que ja es tenen no s'aprofiten.

El proper 18 de desembre la Federació d'Associacions de Veïns té prevista una reunió per designar els vocals de les diferents entitats que participen a la FAV.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.