Intermón-Oxfam celebra diumenge la 14a Festa de la Solidaritat


  • Comparteix:

Intermón-Oxfam celebra la 14a Festa de la Solidaritat aquest diumenge a la plaça d'Octavià. Sota el lema 'Un dia per a l'esperança' l'ONG dedicarà enguany la jornada a Burundi, Guatemala i Moçambic. Tallers, actuacions de música i dansa i espectacles per als més petits aportaran el to festiu a la jornada. L'acte compta amb la col·laboració de Cugat.cat.

Des de les onze del matí i fins les vuit del vespre la plaça d'Octavià serà l'escenari de la 14a edició del Dia de l'Esperança.

La coordinadora d'Intermón-Oxfam a Sant Cugat, Anna Lloret, explica quin és el missatge que vol transmetre l'ONG amb aquesta festa.

Anna Lloret

Volem que els santcugatencs prenguin consciència de les emergències que viuen moltes persones per conflictes bèlics o catàstrofes temporals.


La festa comptarà amb les actuacions del grup Andança, i Karamala. La directora teatral Glòria Rognoni serà l'encarregada de llegir el manifest d'enguany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.