El Servei d'Informació Juvenil ofereix dades sobre camps de treball en països del Tercer Món


  • Comparteix:

Des del Servei d'Informació Juvenil de Sant Cugat ja es pot adquirir informació sobre els camps de treball solidaris amb el Tercer Món gestionats a través de l'ONG Setem i del Servei Civil Internacional. Els santcugatencs que hi estiguin interessats poden participar en aquests projectes de cooperació internacional que giren a l'entorn de temes com l'alfabetització o el treball amb els infants dels països més desfavorits.

Els camps de treball comencen al gener i al juliol i poden durar des d'un mes fins a un any. Els destins són molt variats: Bangladesh, Mèxic, o Kenya són alguns dels països ofertats des del servei civil de Catalunya.
Els projectes de cooperació són de tota mena, tal i com apunta la responsable del Servei d'Informació Juvenil de Sant Cugat, Ester Salat:

Ester Salat

L'oferta de camps de treball ofereix diferents possibilitats de col·laboració


Els santcugatencs que hi estiguin interessats poden consultar el dossier de camps del Servei d'Informació Juvenil o assistir a la reunió informativa que l'ONG Setem farà el dia 25 de gener. Els interessats pels camps organitzats pel Setem tenen temps fins el 28 de febrer. Els que gestiona el Servei Civil Internacional encara no tenen data.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.