Alerta per risc de ventades a Sant Cugat fins aquesta matinada


  • Comparteix:

La ventada de gener va provocar moltes destrosses a cases de la ciutat

La ventada de gener va provocar moltes destrosses a cases de la ciutat

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat ha activitat el Pla de Protecció Civil per risc de ventades a la comarca. A la nostra ciutat hi ha una possibilitat de fins el 10% de patir vents de més de 90 quilòmetres per hora fins a les set de la tarda. A partir d'aquesta hora i fins la matinada la possibilitat incrementarà fins el 30%.

El departament d'Interior recomana extremar la precaució en la realització d'activitats a l'aire lliure, així com aplicar mesures específiques al mobiliari urbà, a l'enllumenat dels carrers i aparcar de manera segura tant cotxes com motocicletes.

La Generalitat també demanar evitar deixar testos o elements decoratius a les terrasses, recollir tendals i assegurar tots els elements exteriors que puguin sortit volant com toldanes i antenes.

En el cas de desplaçaments per carretera, si cal circular, s'ha de fer extremant les precaucions, sobretot a autopistes i vies ràpides.

La Generalitat vol evitar els estralls que van ocasionar les fortes ventades del passat 24 de gener, que a la nostra ciutat van provocar la caiguda de desenes de milers d'arbres, sobretot a Valldoreix i la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.