Experiments científics i hip-hop, a la nova programació trimestral del Casal de Joves TorreBlanca


  • Comparteix:

Una de les activitats del Casal de Joves

Una de les activitats del Casal de Joves

Sessions d'experiments científics, un taller per construir un 'cajón' flamenc i un debat sobre el Pla Bolonya són algunes propostes de la programació del trimestre vinent al Casal de Joves TorreBlanca. A més, aquest trimestre començarà a funcionar un grup dedicat al submarinisme que prepara sortides per fer immersions. L'equipament també habilitarà aules d'estudis per als exàmens, especialment pensades per als estudiants que preparen la selectivitat.

El Casal TorreBlanca comença aquest segon trimestre mantenint el gruix de les seves activitats i proposant-ne de noves. Una de les novetats és un taller d'experiments científics. El director del casal, Joan Carles Busquets, explica en què consisteix.

Joan Carles Busquets

Treballarem les ciències des d'una vessant divertida i experimental. L'enfoquem a descobrir coses noves.


Les altres noves propostes per aquest trimestre és un taller d'improvisació, on es treballarà l'espontaneïtat i la fluïdessa oratòria. El hip-hop també tindrà el seu espai durant aquest trimestre. A més, el casal dóna suport a un grup de recent creació que programarà sortides per practicar submarinisme. Escoltem Busquets.

Joan Carles Busquets

S'ha format un grup interessat amb el submarinisme. Es faran sortides de bateig d'immersió i d'altres per gent experimentada.




Les persones interessades en alguna activitat es poden dirigir al mateix Casal de Joves de TorreBlanca per ampliar la informació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.