El centre d'alzheimer de la Fundació Cavis rep 12.000 euros de La Caixa


  • Comparteix:

El director d'una de les sucursals de La Caixa a Sant Cugat, Lluís Caballé, i la presidenta de Cavis, Rosa Ribas, han signat un conveni per fer efectiva la donació

El director d'una de les sucursals de La Caixa a Sant Cugat, Lluís Caballé, i la presidenta de Cavis, Rosa Ribas, han signat un conveni per fer efectiva la donació

El centre d'alzheimer de la Fundació Cavis ha rebut 12.000 euros de la Fundació La Caixa. Aquest ajut, que servirà per tirar endavant les activitats d'ajuda als malalts neurològics, s'emmarca en un programa més ampli que subvenciona 17 projectes de tot Catalunya per un valor de 230.000 euros.

Cavis és una de les 17 entitats que la Fundació La Caixa ha decidit ajudar amb una aportació econòmica - en aquest cas 12.000 euros- per tirar endavant el centre d'Alzheimer i d'altres activitats com ara els tallers de memòria, atenció als afectats de Parkinson i rehabilitació per afectats d'altres malalties neurodegeneratives.

Segons el director de l'oficina, Lluís Caballé, el fet que Cavis hagi estat escollida entre totes les entitats que s'han presentat demostra la constància i la feina que ha demostrat al llarg de la seva existència:

Lluís Caballé

És un motiu de satisfacció ser seleccionat per aquests projectes perquè vol dir que la Fundació treballa amb molta qualitat


La presidenta de Cavis, Rosa Ribas, s'ha mostrat molt satisfeta per l'aportació que ajudarà a tirar endavant l'entitat. Ribas ha manifestat que és un copet a l'esquena que ajudarà a tirar endavant:

Rosa Ribas

Aquest reconeixemet de la Fundació La Caixa és per nosaltres un motiu de satisfacció


La Fundació La Caixa desenvolupa des de l'any 1996 un programa dedicat a l'Alzhemier i altres malalties neurodegeneratives. El pressupost per aquest 2003 puja a 3 milions 700 mil euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.