Oberta la inscripció a l'11è concurs de carrosses de la cavalcada


  • Comparteix:

Edició anterior de la cavalcada

Edició anterior de la cavalcada

Tots aquells que vulguin participar en el concurs de carrosses de la Cavalcada dels Reis Mags d'Orient han d'inscriure's abans del segon dimarts de desembre a l'Ateneu Santcugatenc. Els Amics dels Veterans i la Regalèssia han presentat les bases del concurs, que enguany celebra la seva 11a edició.

Els comerços, entitats, empreses i particulars que participin en el certamen poden dissenyar la seva carrossa adequant-se als paràmetres tradicionals de les mides, que en cap cas superaran els sis metres de llarg, els 2,4 d'ample i els 3,5 d'alçada des de terra. Les carrosses hauran de dur un motor de tracció mecànica i s'hauran de decorar pensant, especialment, en els més petits.

Enguany els organitzadors preveuen passar de la quinzena de carrosses i superar, així, les onze que van participar en l'edició anterior. El membre dels Amics dels Veterans i la Regalèssia Salvador Guarner ha explicat quina és la dinàmica del concurs i s'ha mostrat satisfet de participar en una cita plenament consolidada.

Salvador Guarner

Les bases de participació són les mateixes de cada any. Volem encomanar l'entusiasme a la gent per participar.


El jurat estarà format per l'alcalde, Lluís Recoder, dos membres de l'organització i dos artistes de Sant Cugat. La carrossa guardonada amb el primer premi rebrà 500 euros, el segon premi n'obtindrà 300 i el tercer i quart premi obtindran una compensació de 100 euros. El lliurament de premis es farà a la Sala de Plens de l'Ajuntament un cop finalitzi la cavalcada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.