La gent gran sorprèn Recoder en el concert de Nadal amb un homenatge per la seva gestió


  • Comparteix:

El concert de Nadal s'ha convertit aquest diumenge en el comiat del col·lectiu de la gent gran a l'alcalde. Visiblement sorprès i emocionat, Recoder ha rebut un homenatge als seus gairebé tres mandats de la mà de Consol Pagès, una de les primeres activistes en demanar-li millores per als santcugatencs jubilats. Adaptar l'urbanisme dels districtes a la gent gran i potenciar el transport públic són els deures pendents en aquesta matèria a Sant Cugat, segons els assistents del concert.

A l'inici del concert de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, Recoder ha fet un reconeixement a la tasca de les principals personalitats civils i polítiques del municipi que treballen per a la gent gran. L'acte, però, s'ha capgirat i s'ha convertit en un homenatge sorpresa a l'alcalde i la feina feta per a aquest sector social durant els seus tres mandats a la ciutat.

El reconeixement s'ha personalitzat en Consol Pagès, una de les primeres veïnes del municipi en rebre Recoder als casals de la gent gran i transmetre-li les reivindicacions dels jubilats del municipi. Pagès, que havia presidit el Casal de la Gent Gran florestà, ha destacat la proximitat i l'atenció de Recoder amb els jubilats.

Consol Pagès

Quan no ha pogut conseguir quelcom, m'ho ha dit. M'agrada perquè no enganya.



Preguntat pels deures pendents per a la gent gran, Recoder veu essencial millorar la transmissió de coneixement entre generacions a través de la vida ciutadana.

Lluís Recoder

Tots els jubilats tenen un bagatge professional que hauria de revetir al conjunt de la ciutat.



L'ocupació del Teatre-Auditori per aquest concert amb música d'Strauss ha estat gairebé del 100%, la gran majoria gent gran. Els assistents han marcat alguns reptes per millorar la vida dels jubilats, com el transport públic i la millora de l'urbanisme dels districtes.

Assistents

El transport públic hauria de ser més continu. / Millorar els carrers de la Floresta. / Un casal propi de l'Ajuntament.



L'esdeveniment ha comptat amb 17 voluntaris de Creu Roja, Protecció Civil i La Caixa, i amb autobusos que han apropat al Teatre-Auditori els veïns més allunyats del centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.