L'Aula d'Extensió Universitària per la Gent Gran busca un nou espai on impartir les seves classes


  • Comparteix:

Antonio Monerris i Josep Daniel a les noves dependències al carrer Dos de Maig.

Antonio Monerris i Josep Daniel a les noves dependències al carrer Dos de Maig.

L'aula d'extensió universitària es veu obligada a buscar un nou local social a causa de l'elevat nombre de persones que volen participar de les seves activitats. De moment, l'entitat comença el nou curs amb 300 socis i amb dues aules a l'Arxiu Nacional de Catalunya però la intenció és que el curs que ve puguin ubicar-hi una tercera en un altre espai.

L'aula d'extensió universitària per la gent gran de Sant Cugat es troba saturada de socis. L'entitat ha tancat les llistes pel curs 2002-2003 i molta gent s'ha quedat fora. Aquestsituació provoca que l'associació s'hagi plantejat la recerca d'un altre local per ubicar-hi una tercera aula, tal i com ens explica el responsable de la programació del curs, Antonio Monerris.

Antoni Monerris

L'elevat nombre de socis ens obliga a buscar un nou local per l'any que ve.


D'aquesta manera, l'entitat pretén satisfer les inquietuds de totes aquelles persones que volen participar en les activitats que organitzen.
Com el curs passat, la programació d'aquest nou trimestre esta format per conferències-debat molt variades i amb professionals del sector. La musica, les nacionalitats, l'Orient Mitjà, el cervell, les Tres Bessones o els pastorets seran alguns dels temes que ocuparan les sessions.

A banda de les aules instal·lades a l'Arxiu Nacional de Catalunya, aquest curs hi haurà també la possibilitat d'assistir a un altre punt de la ciutat per escoltar les conferencies. Ens ho explica el vicepresident de l'entitat, Josep Daniel.

Josep Daniel

La Unió acullirà tres de les conferencies d'aquest curs.


El curs començarà el 7 d'octubre amb una conferencia sobre el jazz. Després de la inauguració la junta directiva presentarà a l'assamblea el candidat a ocupar la presidència de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.