Sant Cugat tindrā tres farmācies noves a Mira-sol, Coll Favā i Volpelleres


  • Comparteix:

Sant Cugat tindrā tres noves farmācies

Sant Cugat tindrā tres noves farmācies

Tres noves farmācies obriran les portes a la ciutat durant els mesos vinents. Els nous establiments estaran situats a Coll Favā, a Volpelleres i a Mira-sol. Per obrir una farmācia, cal obtenir la llicčncia aprovada per la Generalitat i el Colˇlegi de Farmacčutics de Barcelona. A més, la llei estipula que en correspon una cada 4.000 habitants. Actualment, a Sant Cugat hi ha 15 farmācies.

Per obtenir una llicčncia, la farmācia ha d'estar a una distāncia mínima de 250 metres de la farmācia més propera, a una distāncia mínima de 225 metres del Centre d'Atenciķ Primāria (CAP) més prōxim i el local on se situa el negoci ha de tenir una superfície de 70 metres quadrats, dels quals 30 han de ser d'atenciķ al públic.

La llicčncia d'obertura ha d'estar aprovada per la Generalitat i el Colˇlegi de Farmacčutics de Barcelona. Les tres farmācies noves entraran en funcionament a Coll Favā, que té prevista la seva obertura d'aquí a un mes, una altra al barri de Volpelleres i una altra a Mira-sol. Les dues últimes, que encara no tenen data d'obertura al públic, s'ubicaran en locals de Promusa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opiniķ expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o ilˇlegal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancelˇlar el dret de publicaciķ als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.