Lluís Recoder agraeix personalment la 'paciència' dels veïns i comerciants de la plaça dels Quatre Cantons pel retard en les obres


  • Comparteix:

El dinar amb l'alcalde va aplegar unes 100 persones a La Unió.

El dinar amb l'alcalde va aplegar unes 100 persones a La Unió.

L'alcalde s'ha reunit amb els veïns i comerciants dels Quatre Cantons per agrair-los personalment els més de 20 mesos de paciència i molèsties que han hagut d'aguantar durant la construcció del parquing i la vianantització de la plaça. Lluís Recoder assegura que l'espera ha valgut la pena ja que els veïns gaudeixen ara d'una plaça més gran i els comerços, d'un gran espai comercial i de passeig.

L'endarreriment en la finalització del projecte va molestar, en el seu moment, veïns i comerciants dels Quatre Cantons. Lluís Recoder ha explicat que ha volgut complir la seva promesa i agrair-los personalment la paciència:

Lluís Recoder

El dinar és una mostra d'agraïment a la paciència dels veïns


L'alcalde ha llançat la proposta d'instituir aquesta trobada una vegada a l'any. Segons Recoder trobades anuals com les que fa amb els veïns del carrer Xerric ajuden a què la gent es conegui i s'interrelacioni. L'alcalde està convençut que veïns i comerciants comencen a veure els fruïts de tanta espera amb el resultat de les obres:

Lluís Recoder

Els veïns i els comerciants estan molt contents de les millores


Recordem que les obres han permés ampliar la Plaça dels Quatre Cantons, incloure-hi una zona de jocs infantils, vianantitzar els carrer Santiago Russinyol i Santa Maria, i construir un aparcament subterrani que utilitzen els residents i clients dels comerços de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.