Troben sa i estalvi el boletaire perdut a la zona de Can Busquets


  • Comparteix:

Moment de la recerca / Font: Premsa Ajuntament

Moment de la recerca / Font: Premsa Ajuntament

Aquest divendres al matí ha estat localitzat, sa i estalvi, el boletaire que aquest dijous havia desaparegut a la zona de Can Busquets. L'home, veí de les Planes, de 79 anys, ha estat localitzat a un quart d'onze del matí en una zona boscosa de difícil accés prop del Torrent de Can Mallol.

La recerca s'havia reprès aquest divendres al matí amb un ampli dispositiu format per cinc dotacions de Bombers de la Generalitat, Policia Local, Mossos d'Esquadra, Protecció Civil, Voluntaris de Protecció Civil, Voluntaris de l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) i de Creu Roja amb dues unitats.

El dispositiu havia continuat actiu durant tota la nit fins les cinc de la matinada, quan s'ha desmuntat temporalment. S'ha reprès a dos quarts de vuit amb llum del dia, amb nou personal i mitjans aeris.

L'home, de 79 anys i veí de les Planes, s'havia perdut a la zona forestal dels voltants de la Masia de Can Busquets quan buscava bolets amb el seu fill.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.