Un 4% més d'usuaris a les estacions de FGC a Sant Cugat durant el 2011


  • Comparteix:

Pas d'un tren per Sant Cugat

Pas d'un tren per Sant Cugat

Les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Sant Cugat han tingut un 4% més d'usuaris durant el 2011 amb una demanda de 7'4 milions de trajectes. Els nombre viatgers al tram entre les estacions de Sarrià i Sabadell i Terrassa de FGC ha crescut un 1'4%, amb més de 31 milions de viatgers durant el 2011.

En canvi, la crisi ha influït en la davallada de viatgers al tram urbà de la línia Barcelona-Vallès, entre Plaça Catalunya i Sarrià, un fenomen generalitzat en la demanda de transport públic a l'àrea metropolitana de Barcelona. En total, el tram urbà de la línia Barcelona-Vallès ha patit una davallada de la demanda del 2'9% respecte l'any passat. Per això, el conjunt de la línia Barcelona-Vallès ha registrat un 0'6% menys de trajectes que l'any passat amb una pèrdua de 350.000 viatgers.

Durant el 2011, FGC ha superat els 80 milions de viatgers a les línies metropolitanes. En concret, FGC ha guanyat més de 700.000 viatgers durant el 2011, amb un creixement acumulat de la demanda del 0'9% durant l'últim any.

Sant Cugat té un total de set estacions de FGC: La Floresta, Valldoreix, Sant Cugat, Mira-sol, Hospital General, Volpelleres i Sant Joan.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.