Arrenca el 'Toon a Ville' amb Sant Cugat com a capital internacional de l'animació


  • Comparteix:

Logotip del festival

Logotip del festival

El festival d'animació 'Toon a Ville' obre les seves portes aquest dimecres amb un acte al vestíbul del Teatre-Auditori. Aquesta inauguració donarà pas a quatre dies que convertiran la ciutat en capital de l'animació amb un seguit d'activitats al voltant d'aquest sector audiovisual. Les projeccions, xerrades i altres propostes es repartiran entre el Teatre-Auditori, el cinemes Cinesa i EsadeCreapolis.

A banda de les xerrades amb destacats creadors del món de l'animació, la iniciativa amplia la seva oferta familiar amb tres dies de projeccions. Dijous de deu del matí a dos quarts de dues de la tarda tindrà lloc la jornada de coproduccions i a les quatre de la tarda comença el 'Talentoon', un espai dedicat a la creació d'ocupació dins el sector.

Divendres al matí, hi ha programades tres sessions per als alumnes de les escoles de la ciutat amb la millor animació infantil per a televisió que es fa actualment. Dissabte se celebrarà la 'Festa Major de Toon a Ville' amb un espectacle que comptarà amb actuacions musicals i projeccions. Diumenge al matí, dues sessions d'audiovisuals inèdits posaran el punt final a sis dies dedicats a l'animació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.