La penya blaugrana organitza un matí ple de jocs pels més menuts a Can Magí


Temes relacionats

El futbol i el touch, grans protagonistes de la 'Festa de la Infància' (11/jun/11)


  • Comparteix:

L'activitat l'organitza la Penya Blaugrana Sant Cugat

L'activitat l'organitza la Penya Blaugrana Sant Cugat

Jocs, pallassos i campionats esportius són algunes de les activitats de la segona edició de la Festa de la infància. Es tracta d'una iniciativa organitzada per la Penya Blaugrana Sant Cugat (PBSC), que tindrà lloc aquest dissabte a la ZEM de Can Magí des de les nou del matí fins a les quatre de la tarda.

La jornada està adreçada a totes les edats, tot i que moltes de les activitats tenen un perfil per a nens i nenes d'entre set i 12 anys. Els inflables, el dibuix i l'actuació del pallasso Doctor Sapastre ocuparan durant tot el matí la ZEM de Can Magí, així com campionats de karate i tennis taula. A més, els alumnes de les escoles Gerbert d'Orlhac i Collserola s'enfrontaran en un torneig de futbol fins a les dotze del migdia.

El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, ha explicat a Cugat.cat que l'associació ha decidit repetir l'activitat i dotar-la de més mitjans després de l'èxit que va tenir l'any passat.

Josep Maria Félez

L'any passat vam fer una festa d'estar per casa i va venir molta gent.


A la trobada també hi assistiran el regidor d'Esports, Xavier Tizón, la regidora Sílvia Cazorla i el coordinador d'entitats esportives de l'Ajuntament, Eloi Rovira.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.